Årets julklapp – vita handskar!

november 5th, 2012 by Gustaf

Vita handskar med Johnny Bode-sällskapets namn och logotyp på – vad är väl en naturligare merchandise-produkt för vår förening än detta? Den perfekta presenten till dig själv och andra, ett föremål för glädje i varje hem!

Idén föddes egentligen redan för ett år sedan, inför 100-årsjubileet. På grund av för lite tid och för mycket att göra blev det dock inget den gången. Men nu kör vi!

Handskarna kommer att tillverkas i två modeller: en kort herr/unisex-modell och en lång dammodell. Den korta modellen är en militär paradhandske (mycket passande!) i 100% bomull och finns i storlek M och L. Dammodellen är i satin och kan fås i längderna 42 och 63 centimeter. One size fits all, som det något missvisande brukar heta.

Alla högerhandskar kommer att förses med David Nessles Johnny Bode-karikatyr (den som är på medlemskappen) på handryggen intill tumvecket och ”Johnny Bode-sällskapet” i elegant snirkliga bokstäver uppe vid handloven.

Priset för medlemmar i Johnny Bode-sällskapet är 150:- (icke-medlemmar 170:-) plus frakt (preliminärt 30 kronor) för korta handskar och 200:- (icke-medlemmar 220:-) plus frakt för långa handskar. Vår tanke är att trycka upp ett mindre parti för leverans innan jul och vi uppmanar därför alla intresserade att lägga sin beställning senast den 25 november. I samband med denna första beställning vill vi också att alla köpare betalar i förskott, eftersom vi vill minimera summan pengar vi ligger ute med. Vi kommer så klart ända att tillverka fler handskar än vi får beställning på, men förhandsbeställningarna är också till för att ge oss en uppskattning av intresset.

Om du är intresserad av att handla: skicka ett mail till info(at)johnnybode.com med uppgifter på vad du vill ha, vad du heter och var du bor. Sätt sedan in pengar på sällskapets bankgiro 415-6683. (Ska du beställa fler än tre par kan du vänta med portot, så får vi väga och kolla upp det när vi fått handskarna från tryckeriet).

Tveka inte, ett par Johnny Bode-handskar är ett inköp du aldrig kommer att ångra!

 

Leave a Reply