Bli medlem!

november 15th, 2011 by Gustaf

Att bli medlem i Johnny Bode-sällskapet är ett nöje för hela familjen. Det är dessutom mycket enkelt. Så här gör man:

Sätt in 100 kronor på bankgiro 415-6683. Skicka sedan ett mail till info(at)johnnybode.com där du berättar att du betalat samt uppger namn och postadress.

Med lite tur får du sedan svar på posten, numrerat medlemskort och en stilig Johnny Bode-knapp med David Nessles eleganta karikatyr på. Dessutom fortlöpande medlemsinformation, inbjudan till alla fester och aktiviteter, samt rabatt på framtida Johnny Bode-produkter.

Bli dock inte nedslagen om du får vänta ett tag, det är ganska vanligt att medlemsansvariga personer är berusade, tvångsintagna, på Europaturné eller gömmer sig för Kronofogden. Då kan det ta några veckor.

Har du värre otur ändå så får du ingenting. Då festar vi i stället upp dina pengar på närmsta stadshotell och hör aldrig av oss mer. Men det ska vi väl inte hoppas…

PS: Är du på flykt från Skatteverket och gömmer dig i Luxemburg under namnet Archibald McDougall JR? Men vill ändå bli medlem? Inga problem! Vi har IBAN SE42 6000 0000 0005 5816 8922. Swift/BIC: HANDSESS. Bara skicka dina pengar!