Årsmöte på Puta Madre

december 26th, 2012 by Gustaf

Den 5 januari är det dags för Johnny Bode-sällskapets årsmöte 2013. Traditionsenligt hålls mötet på trettondagsafton, dagen innan Johnny Bodes födelsedag (detta så att alla medlemmar ska kunna fira denna bemärkelsedag med att vara bakfulla).

Plats i år är den mexikanska restaurangen Puta Madre i Göteborg, samma etablissemang som stod värd för årsmötet 2011. Mötet börjar klockan 17.30 och när vi är färdiga med formaliteterna äter vi och dricker så länge vi orkar. Restaurangen är inredd som en mexikansk 20-talsbordell och har både cocktailbar och tårtbuffé, så alla förutsättningar är utan tvivel de rätta.

Alla JBS-medlemmar kommer att få ett dagordningsförslag utskickat innan mötet. Eftersom vi räknar med att bli ett stort sällskap (med restaurangmått mätt) så vill dock styrelsen be alla som tänker sluta upp att meddela detta till info(at)johnnybode.com senast torsdag 3 januari. Tala samtidigt om vilken mat du vill äta, meny finns på restaurangens hemsida.

Är du inte medlem än, men vill med ändå? Inga problem – sätt bara in en hundring på bankgirot och maila oss. I mailet skriver du att du betalt samt namn, adress och vad du vill äta. Sedan får du medlemskort och knapp på mötet. Lätt som en plätt.

Willkommen, bienvenue, welcome!

Leave a Reply