Årsmöte på trettondagsafton

december 17th, 2017 by Gustaf

Traditionsenligt kommer Johnny Bode-sällskapet att avhålla sitt årsmöte den 5 januari. Detta så att alla deltagare ska ha chansen att vara bakfulla på Johnny Bodes födelsedag, som infaller dagen efter (och passande nog är en röd dag).

I likhet med de senaste två åren kommer mötet att äga rum på Drottning Kristinas Jaktslott i Göteborg, från klockan 17.30 till sent.

Bland kvällens aktiviteter ingår förutom tre rätters-middag även karaoke, stenkakedisco samt utdelandet av det prestigefyllda Johnny Bode-priset. Dessutom finns chansen att beundra ett fint porträtt av Johnnys nära vän Prins Bertil.

Alla medlemmar är välkomna, bara skicka ett mail i förväg och meddela om du tänker komma. Det är bra att veta ungefär hur många vi blir. Mer information kommer att följa, men börja gärna planera din extravaganta klädsel redan nu. Väl mött!

PS. När det gäller karaoken, inspektera det digra utbudet på https://www.eisenhower.st/singalong.htm och meddela sekretariatet om du vill förboka något nummer (det är ju trist om alla övar på samma). Men givetvis finns även möjlighet att var spontan efter ett par mahognygroggar.

Leave a Reply