Bodefilmen kommer till hösten

maj 29th, 2017 by Gustaf

En av de vanligaste frågorna som sällskapet får är ”när kommer filmen egentligen?”

Hittills har vi varit tvungna att nöja oss med svävande svar, men för någon vecka sedan sammanstrålade undertecknad med en uppgiftslämnare för att få klarare besked. Mötet skedde i en mörk gränd i närheten av den suspekta klubben Chat Noir, och passande nog var ursäkten för vår rendez-vous att vi skulle bese ett framträdande av Kronofogden.

”Cancer man”, mystisk källa.

Beskedet är som följer: filmen Ingen tid för kärlek om Johnny Bodes liv och leverne kommer att distribueras på bio av TriArt. Exakt hur många föreställningar det blir och var de kommer att äga rum är inte klart ännu, men man kan förvänta sig att filmen går upp på duk efter sommaren, i augusti-september.

Sex månader efter biopremiären kommer sedan delar av innehållet att visas som ett en timme långt K Special  på SVT.

Just nu pågår arbetet med att klippa ner bioversionen, som är en timme och tjugo minuter. Ett mycket svårt arbete, enligt Johnny Bode-sällskapets källa. Det funkar inte att hålla på och korta i enskilda scener, utan antagligen måste något av filmens teman mer eller mindre stryka på foten. För den som vill få ut mesta möjliga filmupplevelse rekommenderas alltså bioversionen framför tv.

Mer information om exakta platser och tider för visningar kommer att följa i framtiden.

Leave a Reply