Det kom ett brev från Halmstad

november 7th, 2014 by Gustaf

Jag har genom Qusling-regimens hemliga underättelsetjänst fått tag på ytterligare tre JB-78:or. Av dem har jag valt sidorna ”Bland Röda Koraller”, ”Vill Du Möta Mig I Drömmen Vid Mitt Hjärtas Röda Grind”, ”Dom Kysser Varandra På Varenda Veranda” samt inte minst ”Den Röda Pelargonian” – ett riktigt fynd – hitlåten från ”Musik Och Teknik”. Så nu finns de på https://soundcloud.com/johnny-bode

MINOLTA DIGITAL CAMERA

”Bland Röda Koraller” låter misstänkt lik ”Det Kan Jag Aldrig Förlåta” fast det är Yngve Stoor som skrivit den förstnämnda och Valentin/Bode skrivit den andra (Bode + pseudonymen Florence Valentin?)

”Dom Kysser Varandra På Varenda Veranda” har raden ”låter man dem bara vara är det inte någon fara”. Det känner jag igen från ett senare alster! Men en vanlig konstnär lånar och en stor konstnär stjäl. Är det inte så det heter?

Henrik Valentin, JBS-Halland

Leave a Reply