Johnny Bode fortsätter att förarga!

maj 14th, 2012 by Gustaf

100 år efter sin födelse och 29 år efter sin död fortsätter ”Samhällets lilla fiende nummer 1” att väcka känslor. Lyssna bara på det här brevet som  Anders Eldeman på Sveriges Radio P4 mottagit.  Anledning till skribentens ilska: att Eldeman sedan årsskiftet inlett varje avsnitt av sitt program Da Capo med en Johnny Bode-sång!

Nu är jag jättearg! Varför har du med den där Johnny Bode varje gång? Vad är det för märkvärdigt med honom? Du har skämt ut dig som programledare och hela programmet! Nu vill jag och flera med mig undra hur länge du tänker hålla på med Johnny Bode? Gör ett helt program med honom så är vi av med honom en gång för alla!

/En som är tolk för många arga lyssnare

PS. Nästa gång skriver jag till Sveriges Radio P4 och talar om hur missbelåten många lyssnare är med dig och ditt fula tilltag med Johnny Bode! DS.

Anders Eldeman låter sig dock inte nedslås utan meddelar bara lite menande att Johnny skulle fyllt hundra år hela 2012… Därefter läser han en lyssnarönskan om Johnny Bodes version av Jules Sylvains ”För hennes skull” och snurrar igång skivan.

PS. Lyssna även på ”Den vredgade sjömanshustrun”, en av världens bästa låtar! DS.

Leave a Reply