Mördande reklam

november 29th, 2014 by Gustaf

e-f-vEftersom Lasse Holmberg har hjälpt oss med den här hemsidan vill vi gengälda tjänsten och rekommendera det utmärkta nya herrklädesmärket EFV Clothing som han är med och driver.

Det handlar om riktiga kvalitetskläder i tweed och andra ylletyger. Filosofin bakom tillverkningen är att det ska vara snygga och funktionella plagg, som samtidigt håller länge och är så miljö- och arbetarvänliga som möjliga.

Då det dessutom rör sig om klassiskt herrmode i den brittiska stilen (fast möjligen i en lite mer slimmad version) vill vi i Johnny Bode-sällskapet absolut stödja denna affärsidé. Det är helt klart här alla medvetna sprättar och gentlemannabedragare ska köpa sina nya byxor och varma överrockar inför den råkalla svenska vintern. A friend in tweed is a friend indeed!

PS. Initialerna i företagsnamnet kommer från En Förlorad Värld, den vintagebutik på nätet som Lasse, Erik och Johan drev tidigare. Butiken är lagd på is sedan en tid tillbaka, men innehavarna låter hälsa att den troligtvis kommer att återuppstå i framtiden, när den nya verksamheten med egen klädproduktion satt sig lite.

Leave a Reply