Nu öppnar vi anmälningarna till Växjö – skynda att slå dig fram!

juli 4th, 2024 by Gustaf

Biljettkassorna har nu öppnat för Johnny Bode-sällskapets strafflösa lördag i Växjö den 10 augusti.

Antalet platser är begränsat på grund av storlek på buss och restauranger till drygt 40 personer. Först till kvarn gäller och anmäler gör man sig via info@johnnybode.com

När anmälan är bekräftad kommer ett svar med betalningsuppgifter (se nedan).

TIDER OCH DETALJER

Som vi tidigare har nämnt börjar arrangemanget kl 13 med samling vid järnvägsstationen. Därifrån blir det guidad utfärd med buss under ledning av de framstående JBS-medlemmarna ”Whisky-Hasse” Nilsson och Gustaf ”Toppenkille” Hulting, bägge bygdens söner.

Färden går dels till S:t Sigfrids sjukhus, där Johnny Bode var ofrivilligt inskriven under delar av 1930- och 40-talen, dels till Huseby gods utanför Växjö. En mängd olika obskyra fakta om Bode och andra kommer att presenteras under färden. Överraskningar och frivoliteter utlovas!

Det blir lunch på Huseby och middag i stan vid återkomsten till Växjö. Middagen börjar ca kl 20 och är möjlig att välja bort för den som måste ta en polisbil hem eller dylikt.

Kostnaden är därför 500 kronor för ”stora sinnesundersökningen” (lunch och middag) och 250 kronor för ”lilla sinnesundersökningen” (enbart lunch). Se till att skriva i anmälan vilken variant du är intresserad av.

Priserna är subventionerade med medlemspengar eftersom det är en viktig princip att deltagarna ska kunna festa på andras bekostnad under dagen.

OBS! Sista anmälningsdag 25 juli!

Anmäl dig redan idag, i morgon får du kanske ingen permission!

Tags:

Leave a Reply