Premiärfest i Malmö 2-3 november!

oktober 1st, 2017 by Gustaf

Den 3 november är det biopremiär runtom i Sverige för dokumentären om Johnny Bodes liv, Ingen tid för kärlek, gjord av Bo Sjökvist och Bengt Löfgren.

Än så länge finns det ingen lista över var och när filmen kommer att visas, men en av biograferna filmen kommer att gå upp på är Panora i Malmö. Där kommer det att bli ett premiärjippo den 3 november. De exakta detaljerna är under planering och kommer att avslöjas framöver, men så mycket kan sägas att Johnny Bode-sällskapet är inblandade.

MEN, redan kvällen innan, den 2 november, blir det smygpremiär och fest i Malmö stad. Precis som under Malmöfestivalen är det Blå Båten som är skådeplatsen för spektaklet. Det är ju välkänt sedan tidigare att Johnny Bode-sällskapet  aldrig kan få nog av sjöpartyn, så detta är helt i sin ordning.

Förutom visning av filmen blir det musikframträdande av Brita Björs, folkmusikens Beyoncé. Tillsammans med  talanger ur Johnny Bode-sällskapets eget stall kommer hon att framföra valda delar ur Bodes snuskrepertoar.

Läs mer och beställ biljetter här.

Mer information om 3 november kommer så fort vi får veta mer.

 

 

2 kommentarer

  1. Mattias skriver:

    Filmen kommer även gå upp på Capitol i Göteborg. Såvitt jag vet är vi den enda biografen i stan som kommer visa filmen. Biljetter släpps 31 oktober.

    • Gustaf skriver:

      Det verkar mycket riktigt som att ni kommer att vara ensamma om denna juvel. Vi ska göra vårt bästa för att driva dit massorna.

Leave a Reply