Vill du gå på årsmötet? Hit med stålarna!

december 21st, 2018 by Gustaf

Visa av alla upplevelser där mötesdeltagare plötsligt ”måste ta ett viktigt telefonsamtal”, råkar bli mystiskt bestulna på sin rock och kräver ersättning, eller bara går på toaletten och aldrig kommer tillbaka, så inför vi i år förskottsbetalning av maten på årsmötet.

Det är förstås också ett sätt att se till att middagen kan börja tidigare, eftersom vi har ett ovanligt fullspäckat program detta år. Slutligen kan vi se det som ett lojalitetstest. Hur mycket litar medlemmarna egentligen på styrelsen?! Det är nämligen till oss ni ska betala, sedan betalar vi krogen.

Nöjda med förra årets polska tema har vi i år bara flyttat oss en liten bit söderut, över gränsen till Tjeckien, och köper maten från det anrika haket Gyllene Prag, där kulturhaverister som Anderz Harning häckade redan på 1970-talet.

För att förenkla för alla inblandade, inte minst kocken, så har vi skalat ner den omfångsrika menyn till fem rätter som mötesdeltagarna kan välja på. Dessa är som följer:

  • Panerad ost med potatis & tartarsås enkel/dubbel 120/160:-
  • Schnitzel med stekt potatis & tartarsås 180:-
  • Fläskkarré med surkål och brödknödel 170:-
  • Linsbollar med varm savoykålssallad, rökt bönstomp, aubergineröra och ajvar 170
  • Panerad torsk med pommes frites, stekta grönsaker & tartarsås 180

Hur går då detta till? Jo, mycket enkelt! Du sätter helt enkelt in betalningen på bankgiro 415-6683 och skickar sedan ett mail till info (a) johnnybode.com där du skriver vad du heter och vad du vill äta. Vi gör beställningen i god tid till Gyllene Prag och hämtar sedan maten strax efter kl 18 den 5/1.

OBS!!! Sista anmälningsdag fredag 4 januari!

PS: Förutom varmrätten blir det förrätt (smör/ost/sill inkl vegetariskt pålägg) samt någpon typ av efterrätt. Detta bjuder dock medlemskassan på.

Leave a Reply