Aktiviteter i Stockholm

maj 14th, 2012 by Gustaf

Johnny Bode-sällskapets aktiviteter har hittills haft en tendens att vara koncentrerade till Göteborg och Västergötland. Nu kan vi dock glädja alla medlemmar och sympatisörer i Stockholmsområdet med några lämpliga arrangemang i den kungliga huvudstaden. Det vill säga, Johnny Bode-sällskapets styrelse har inte haft något med planerna att göra, men eftersom numera flera ledande personer i såväl Ekman-sällskapet som Thor Modéen-sällskapet TOFS är dubbelorganiserade i JBS så är vi liksom med på köpet!

Den 27 maj, Mors Dag, är det allsång i Filmstaden i Råsunda. Flera Johnny Bode-nummer från guldåldern på 30-40-talet har utlovats.Läs mer här.

Den 6 juni, självaste Nationaldagen, är det dessutom Pilsnerfilmspicknick på Djurgårdsslätten för alla Ekman- , Thor Modéen- och Johnny Bode-sällskapsmedlemmar. Medtag filt, picknickkorg och lämpliga förfriskningar för att njuta av trattgrammofonhits i gröngräset! Exakt tid och plats meddelas inom kort.

Mer information om bägge arrangemangen kan man dessutom få från grosshandlare.lindberg@hotmail.com eller ekmansallskapet@gmail.com

 

Leave a Reply