Brinkenstjärna nöjd med priset

februari 12th, 2013 by Gustaf

Johnny Bode-priset 2013 gick, som tidigare meddelats, till Michael Brinkenstjärna. Vi har dock inte vetat hur han tog emot beskedet, eftersom vi skickade det på posten.

I fredags gjorde Stefan Livh på P4 Radio Göteborg slag i saken och ringde upp ”Brinken” i direktsändning. Det visade sig att pristagaren var mer än nöjd med sin utmärkelse. Det enda som chockade honom var att vi lyckats räkna ut vart vi skulle skicka kuvertet – trots hans hemliga adress.

Inse fakta Micke, det går inte att gömma sig för Johnny Bode-sällskapet!

Lyssna här, i P4 Radio Göteborgs sändningsarkiv fredag 8 februari, mellan klockan 15.00 och 15.30. Intervjun med Brinkenstjärna börjar klockan 15.11.40. Efter honom intervjuas JBS-medlemmen Bosse Sjökvist, som drar en underhållande snabbversion av Bodes livshistoria (alla detaljer är inte helt exakta, men hetsa inte upp dig Ingmar, det är helheten som räknas!) Sedan blir det sport och nyheter, varefter det hela avslutas med en uppspelning av Johnny och Lillemors paradnummer med de vita handskarna. Alla i studion verkar ha mycket roligt.

Vi tackar Stefan Livh för detta – och kan även avslöja att han numera är en av Johnny Bode-sällskapets nyaste medlemmar!

Stefan Livh
Foto:Sveriges Radio

EDIT: Här skriver Michael Brinkenstjärna själv om priset, som han firat med champagne ihop med sin sambo. Helt rätt inställning!

Leave a Reply