Frågor och svar om 7 januari

januari 3rd, 2012 by Gustaf

Nu börjar det dra ihop sig. Förköpen har rasat in i god takt men det finns fortfarande biljetter kvar, så det är bara att beställa!

Här kommer några av de vanligaste frågorna vi fått – och svaren på dem:

VAR ÄGER KONSERTEN EGENTLIGEN RUM?
På Kulturhuset Oceanen, som ligger vid Stigbergstorget i Göteborg. Från Centralen/Brunnsparken tar man spårvagn 3 (mot Marklandsgatan), 9 (mot Kungsten) eller 11 (mot Saltholmen.) Hållplats: Stigbergstorget. Marschaller kommer att brinna utanför entrén, sikta på dem.

VILKA TIDER GÄLLER?
Dörrarna öppnas klockan 19 och DJ David Nessle kommer att servera extraordinär musikunderhållning från första stund. Underhållning på scen från ca 19.45, så kom i tid! Programmet pågår sedan av och till fram till och med 01-tiden på natten.

HUR FUNKAR DET MED BILJETTERNA?
Festen är en medlemsfest och rent praktiskt så finns det inga biljetter. Istället funkar det så att man uppger sitt namn i dörren och blir avbockad på en lista. Har man inte medlemskort och knapp redan innan så får man det i entrén. Knappen sätter man sedan på sina kläder och visar på så vis att man betalt inträde. Har man inte köpt förköp betalar man 150 kr i dörren, blir uppskriven i medlemsregistret och får kort och knapp. Lätt som en plätt!

TAR NI KORT?
Nej! Det kommer att vara gammaldags hederliga kontanter som gäller för hela slanten. Så ladda hästhandlarplånboken. Skulle cashen trots det ta slut så finns det flera bankomater inom 100 meters avstånd från konsertlokalen, så det är lätt att fylla på.

ÄR DET KLÄDKOD?
Ja! Inte så att vi avvisar någon på grund av klädseln (det vore ju högst märkligt eftersom vi firar en man som en gång framträdde i rätten iförd midnattsblå smoking, solglasögon och gymnastikskor), men däremot uppmuntrar vi alla gäster att ta ut svängarna lite. Tänk retro, från 1920-tal till 1970-tal. Tänk sliskig stadshotellscharmör/bedagad vamp, allt efter preferens. Tveka inte att ta den skrikigaste slipsen, den djupaste urringningen eller en aningen för mycket smink. Inte så att det känns maskerad, bara precis lite too much. Tänk finlandsfärja 1962. Ni fattar. (Eller så kan ni så klart bara klä er stiligt retro, det går också alldeles utmärkt.)

FINNS DET GARDEROB FÖR YTTERKLÄDER
Japp. Den kommer att vara i anslutning till kassan, så den är någorlunda under kontroll. Men man vet ju aldrig vad för sorts folk som köpt biljett, så kläderna hängs in på egen risk.

FINNS DET MAT?
Ja, enklare mat kommer att serveras under kvällen, även vegetarisk sådan. Dessutom finns det lättgroggar, öl, vin samt diverse alkoholfria drycker till salu.

FINNS DET SITTPLATSER?
Ja, bord, stolar och fåtöljer finns här och var i lokalerna. Inte så att alla kan sitta samtidigt, men det är ju inte heller tanken. Eftersom det är stor spridning på gästernas ålder, från 20 år till 70+, så förväntar vi oss att man lämnar plats till den som eventuellt inte orkar stå hela kvällen, utifall att det skulle bli platsbrist.

FINNS DET BOENDEN I NÄRHETEN NI REKOMMENDERAR?
Javisst. Kolla här.
(Obs: Vi har sålt betydligt fler biljetter i dagsläget)

NÅGOT MER?
Ta med dig ditt bästa humör, för här blir det klackarna i taket. Köp många lättgroggar (eller sockerdrickor) så att inte arrangörerna behöver smita från notan. Bli inte rädd om det dyker upp vansinniga aplika dvärgmän, äkta mexikanare eller herrar i frack. Här kommer att bli dragspel, timmerflottare, vita handskar, brudar och champagne! Förvänta dig att vad som helst kan hända! Väl mött!

/Styrelsen

 

Leave a Reply