Johnny Bode-profil i "Så mycket bättre"

maj 7th, 2014 by Gustaf

Love-antell

Foto: Milionari

För ett par veckor sedan stod det klart att en av de medverkande i höstens säsong av TV4-programmet ”Så mycket bättre” är sångaren, musikern och kompositören Love Antell.

Love Antell uppträder numera oftast som soloartist, men blev känd som frontman i poppunk-bandet Florence Valentin, som tagit sitt namn från en av Johnny Bodes pseudonymer. Det var också Love och medlemmar från Florence Valentin som uppträdde tillsammans med Beata Harryson vid Johnny Bodes 100-årsjubileum i januari 2012. Läs en intervju med Love från 2009 här och se en film från konserten 2012 här.

Vi i Johnny Bode-sällskapet glädjer oss över Love Antells medverkan i tv i höst, och säger också grattis i förväg. Det är ju ingen hemlighet att uppmärksamheten brukar innebära en rejäl karriärskjuts för de flesta som är med.

Se bara på Ken Ring, som belönades med Johnny Bode-priset i år. Han hade funnits på kandidatlistan redan tidigare, men det var först efter att han varit med i ”Så mycket bättre” som denna ära erfors honom!

Leave a Reply