Succén fortsätter – spiritistiskt årsmöte 2022!

december 3rd, 2021 by Gustaf

Efter en myckenhet velande fram och tillbaka har Johnny Bode-sällskapets styrelse nu kommit fram till ett beslut. Årsmötet 2022 kommer att ske i den astrala cyberrymden, precis som senast.

Bakgrunden är dels det ovissa smittläget just nu, med nya vågor av pestilens som ständigt slår in mot vår svenska kust. Dels det faktum att det digitala formatet blev oerhört lyckat förra gången. ”Det är enda gången under pandemin som jag blivit riktigt full”, som en uppburen samhällsmedborgare nyligen undslapp sig.

I vanlig ordning sker mötet den 5 januari, på trettondagsafton. Detta så att alla deltagare ska kunna vara bak- och ångerfulla på Johnny Bodes 110-årsdag, som infaller dagen efter.

Mötet börjar klockan 19.30. Mötesdelegaterna kan alltså äta en god supé först och slå sig ner vid skärmarna lagom i höjd till kaffet och konjaken. (Det går för all del bra att fortsätta äta också, bara man stänger av mikrofonen först.) Alla medlemmar kommer att få en exklusiv zoom-inbjudan utskickad några timmar i förväg. Zoom är bekvämt. Man behöver inte ladda ner någon app, det räcker med att använda sin vanliga webbläsare.

På mötet kommer också traditionsenligt årets mottagare av Johnny Bode-priset att avslöjas. Glöm därför inte att spara kvittona till allt du äter och dricker, så att du kan skicka in det till kansliet efter mötet.

Det kommer dessutom att bjudas på diverse framträdanden och jippon. Praktiskt nog har vi ju inte avslutat skivprojektet ännu som vi lanserade på förra årsmötet, så en uppdatering om detta kommer även att slängas in. (Vi hoppas ha ett helt analogt releaseparty någon gång under 2022).

Alla medlemmar kommer snart att få en kallelse och så småningom även dagordningsförslag på mejlen.

Ockulta charlatan-hälsningar från andevärlden

/Styrelsen

PS: Missa inte det ständigt förbättrade utbudet av mer eller mindre olämplig karaoke. Kolla in Johnny Bodes Youtubekanal här.

Tags:

Leave a Reply